Defanzivac Orlova postaje drugi najplaćeniji srpski fudbaler!?

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac Orlova postaje drugi najplaćeniji srpski fudbaler!?

Kina nova destinacija

Reprezentativac Srbije Duško Tošić otputovao je u Kinu gde bi trebao da ozvaniči saradnju sa Gvangdžuom R&F, prenose turski mediji.

Defanzivac bi u slučaju da postane novi član ekipe koju sa klupe predvodi Dragan Stojković postao jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera. Prema nekim navodima Tošić bi u Kini zarađivao pet miliona evra godišnje, a ukoliko je to tačan podatak potpisivanjem ugovorapostao bi drugi najplaćeniji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << među Orlovima, iza Nemanje Matića.

Tošić će zbog odlaska na pregovore u Aziju preskočiti duela poslednjeg kola između Bešiktaša i Šivaspora.

Odbrambeni fudbaler Srbije u Bešiktašu je proveo poslednje tri sezone tokom kojih je osvojio dve šampionske krune i isto toliko trofeja Superkupa.

Tošić je do sada odigrao 22 utakmice za ‘Orlove’ i postigao jedan gol.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.