Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 22:13

Decenijska tradicija ostaje da traje: Fulamu samo bod na Tafr Muru (VIDEO)

Opstanak sve teža misija za Kolibare

Tradicija ipak znači nešto u fudbalu. Nije samo mrtvo slovo na papiru.

Ako ne verujete, pogledajte Fulam. Došli su Kolibari u Barnli motivisani da uzmu tri boda koja bi ih vratila u trku za opstanak punim plućima, ali i željni da prekinu crnu seriju na Tarf Muru koja dugo, predugo traje.

Poslednji put kada je Fulam pobedio Barnlija kao gost bila je 1951. godina. Prošlo je od tada 30 utakmica na tom stadionu, ali gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Londona nisu osetili slast pobede. I tradicija će nastaviti da traje još neko vreme, jer tim Skota Parkera ni večeras nije našao put do trijumfa – 1:1.

Borba za opstanak i do sada je bila teška misija za crno-bele iz engleske prestonice, ali su imali priliku da ožive izglede pobedom nad direktnim konkurentom. Čak je Fulam uspeo i da povede, Ola Aina je sretno i spretno našao put lopti do mreže samo što je počelo drugo poluvreme, posle dosta nezanimljivog prvog.

Ali, ta radost je prekratko trajala. Nada da će se decenijsko prokletstvo skinuti ponovo je utanjena samo četiri minuta kasnije, kada je Barns izjednačio lakom egzekucijom, sam ispred golmana.

Fulam je bio nešto bolji tim u ostatku meča. Možda bismo pre rekli odlučniji, angažovaniji, svestan da mu sem pobede ništa drugo neće valjati na Tarf Muru. Solidnih pretnji je bilo, pre svih Loftus-Čik je imao dve solidne situacije, međutim, istinske opasnosti po gol Barnlija nije bilo.

Kolibarima je ovo čak šesta uzastopna utakmica u gostima u ligi u kojoj nisu poraženi. Ali i dalje je to nedovoljno bodova da bi se iskra nade u opstanak pretvorila u plamen.

Aleksandar Mitrović nije igrao, jer nije skroz fit nakon korone.

PREMIJER LIGA – ZAOSTALI MEČEVI

Sreda

Barnli – Fulam  1:1 (0:0)

/Barns 52 – Aina 49/

21.15: (8,00) Everton (4,50) Mančester Siti (1,42)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.