Debi Hamesa, Bajern osvojio trofej

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi Hamesa, Bajern osvojio trofej

Bavarci su pobednici Telekom Kupa, a Kolumbijac je upisao svoje prve minute u novom klubu u finalu protiv Verdera.

Bajern Minhen je savladao Verder u finalu Telekom Kupa sa 2:0.

Golove su postigli Tomas Miler i Huan Bernat.

Karlo Anćeloti je "bacio u vatru" najveće pojačanje ovog leta Hamesa Rodrigeza, a pre toga u polufinalu protiv Hofehnajma debi u dresu najvećeg nemačkog kluba upisao je i Korentin Toliso.

Inače, na Telekom Kupu se igralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo po jedno poluvreme.

Bajern je golčinom Levandovskog slavio protiv Hofenhajma u polufinalu, Rodrigez je taj duel presedeo na klupi, bila je zanimljiva njegova reakcija na taj gol poljskog napadača. Nešto ranije, Verder se plasirao u finale pošto je bio bolji od Borusije iz Menhengladbaha na penale (5:3).

Dodajmo i da je u finalnoj utakmici protiv Verdera Karlo Anćeloti dao šansu i mladom srpskom fudbaleru Milošu Pantoviću, koji je uskočio u starnu postavu zbog povrede Tijaga Alkantare.

2017 #TelekomCup winners! 🙌🙌🙌 #MiaSanMia pic.twitter.com/5wNw3xh37Z

— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 15, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern osvojio Telekom kup, debi Hamesa! Inter očajan, Spaleti skreće pažnju izjavom o Najngolanu... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2017

Gol Sulejmanija u trijumfu Jang Bojsa protiv Benfike - 5:1..Bajern iz Minhena osvojio je Telekom kup koji se tradicionalno igra tokom priprema za sezonu pred nama! Bavarci su u finalu tukli Verder iz Bremena (2:0), a pre toga bili su bolji od Hofenhajma sjajnim pogotkom Roberta Levandovskog. ..U polufinalu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.