De la Red završio karijeru

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De la Red završio karijeru

Ruben de la Red, prvotimac Real Madrida, koji je pre dve godine zbog problema sa srcem bio prinuđen da se povuče iz takmičarskog pogona, saopštio je da je završio karijeru.

Član reprezentacije Španije koja je 2008. osvojila titulu prvaka Evrope, kolabirao je u septembru iste godine u 13. minutu utakmice u Kupu kralja protiv Real Uniona i od tada se nije vraćao na teren.

De la Red, koji je danas postao član stručnog štaba "kraljevskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kluba", tada je izjavio da želi da se vrati na teren, ali mu lekari to nisu dozvolili.

Primera: Ronaldo tvorac preokreta, "petarda" Barse

Primera: Tandem Ronaldo-Iguain opet melje

Primera: Poker Ronalda

Španski fudbal je u poslednje dve godine doživeo dva teška gubitka zbog smrti odbrambenog igrača Sevilje Antonija Puerte i kapitena Espanjola Danija Harkea. Obojica su bili žrtve srčanih udara.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ruben De la Red završio karijeru

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2010

MADRID, 4. novembra 2010. (Beta-AP) - Fudbaler Real Madrida Ruben de la Red je saopštio da završava karijeru zbog bolesti srca.De la Red (25) se u septembru 2008. godine tokom utakmice sa Real Unionom u Kupu kralja srušio na teren zbog srčanih problema i od tada nije igrao.Bivši reprezentativac...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.