De Rosi za istoriju, uskoro u novom klubu - u pitanju je savršen spoj!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Rosi za istoriju, uskoro u novom klubu - u pitanju je savršen spoj!

Ono o čemu se spekuliše već mesecima uskoro bi trebalo da dobije i zvaničnu potvrdu.

Roma se ovog leta dobrano ogrešila o dve velika klupske legende.

Frančesko Toti je nakon emotivnog obraćanja medijima napustio klub i ne želi da ima ništa sa vlasničkom strukturom "vučice", a pre njega je već bilo jasno da i Danijele De Rosi sreću morati da traži na drugom mestu.

Argentinski mediji sada prenose da je De Rosi postigao načelni dogovor sa Bokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << juniors, te da će od ponedeljka biti član argentinskog velikana.

Boka želi da se ovim transferom probije i na evropsko tržište i tako potvrdi svoje visoke ambicije, dok bi legendarnom Italijanu to bila praktično poslednja šansa da se umeša u borbu za trofeje.

De Rosi i Boka - mnogi bi rekli savršen spoj, ali videćemo šta "Futuro kapitano" može da donese čovek koji će kroz nedelju dana napuniti 36 godina.

Eduardo Salvio has just arrived at Ezeiza & with reports that Daniele De Rossi will be available to train on Monday, Boca have got their breakthrough in the market https://t.co/7hg7VLFo10

— Peter Coates (@golazoargentino) 17. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Legenda Rome ipak neće u penziju?

Izvor: B92, 17.Jul.2019

Bivši italijanski reprezentativac Danijele de Rosi blizu je potpisivanja ugovora sa Bokom juniors, prenose italijanski mediji...Bivši fudbaler "vučice", a sada sportski direktor argentinskog kluba Nikolas Burdizo, namerava da bivšeg saigrača dovede u Buenos Ajres...Spekuliše se da će De Rosi sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.