Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 21:54

De Rosi glavni kandidat za klupu Fjorentine

Skaj Sport piše da bi mogao da počne trenersku karijeru u Violi

Danijele De Rosi mogao bi da počne trenersku karijeru na klupi Fjorentine, piše Đanluka di Marcio sa Skaj Sporta.

Osvajač Svetskog prvenstva je već rekao da su mu planovi da krene da se bavi trenerskim poslom i da na taj način krene stopama oca Alberta koji je godinama bio trener Rominog mladog tima.

De >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rosi se penzionisao u januaru posle igranja u Romi i Boki Juniors, a napuniće 37 godina ovog meseca.

Fjorentina sa druge strane traži novog trenera. Bepe Jakini je nasledio Vinćenca Montelu u decembru i mučio se dosta na klupi Viole.

Lućano Spaleti se pominjao kao potencijalni kandidat za ulogu trenera, ali je on i dalje tehnički pod ugovorom sa Interom do juna 2021. godine, a i njegova plata bi mogla da bude problem.

Bilo bi sigurno zanimljivo videti De Rosija na klupi Fjorentine, kluba koji ga je tražio na leto 2019. godine kao igrača kada De Rosi nije produžio ugovor sa Romom. Tada De Rosi nije želeo da igra ni za jedan drugi klub u Seriji A osim Rome, situacija je malo drugačija kada je trenerski posao u pitanju.

A čim Di Marcio piše da je De Rosi odabran da bude sledeći trener, vrlo je moguće da će upravo tako i biti, te da će legenda Rome imati vatreno krštenje u Firenci.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Legenda Rome na klupi Fiorentine

Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 07:38

Danijele De Rosi, legenda Rome i italijanskog fudbala, mogao bi započeti svoju trenersku karijeru na klupi Fiorentine, preneo je Skaj sport. . De Rosi se povukao u januaru, a u karijeri nosio je samo dres Rome (2001-2019) i kratko Boke Juniors...Prvak sveta s Italijom 2006....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.