De Pol: Sve me boli, ali srećan sam; Romero: Mi smo 26 ratnika

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 23:57

De Pol: Sve me boli, ali srećan sam; Romero: Mi smo 26 ratnika

Argentina je posle velike borbe pobedila Australiju i prošla u četvrtfinale na SP u Kataru.

Mesi i drugovi su slavili sa 2:1 (1:0) pa će u četvtfinalu igrati sa Holandijom.

Rodrigo de Pol je po završetku susreta podelio sa novinarima svoje impresije o meču.

"Sve me boli, ali ovo je fudbal, ovo je Svetski kup. Sve je nekako izjednačeno, prošlo je mnogo godina otkako je neko pobedio sa idealnim rezultatom, mnogi favoriti su već ispali. Sve više ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izjednačeno. Osećali smo se dobro i još jednom je naša 'desetka' otključala bravu protivnika", kaže de Pol.

Kaže da je srećan zbog ljubitelja fudbala u Argentini.

"Ne smem da zamislim kako je sad u Argentini. Uzbuđen sam što sa ovim momcima donosim radost u njihove domove. I ja sam kao dečak sve to prošao, kada je igrala Argentina, cela zemlja bi stala. Dali smo sunarodnicima lep vikend, probuduće se u nedelju ujutro raspoloženi. Danas su se naši navijači jako čuli, bilo nam je to potrebno", rekao je fudbaler Atletiko Madrida.

Kristijan Romero je dodao da je jako srećan zbog prolaska među osam najboljih.

"Mučili smo se na kraju, ali smo pokazali karakter tima. Srećan sam zbog saigrača, znali smo da svašta može da se desi, ali siguran sam da će ova grupa uvek dati svaku kap znoja i to je važno. Mi smo 26 ratnika, spremni smo, daćemo i život ako treba", zaključio je Romero.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.