De Liht stigao, sutra promocija! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Liht stigao, sutra promocija! (video)

Holanđanin je večeras sleteo u Torino.

Jedan od najiščekivanijih transfera je pred završnim činom.

Prema pisanju italijanskih i holandskih medija, holandski štoper je večeras stigao u Torino na Kazele aerodromu gde su ga dočekali navijači i novinari. Sutra je zakazan potpuni medicinski pregled a potom će najverovatnije i uslediti promocija novog defanzivca Juventusa.

Holandski De Telegraf je saopštio da su pregledi trebali biti završeni još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas, ali da je do kašnjenja procedure došlog zbog završnih pregovora oko finansija. Naime, "Stara dama" je ponudila da sumu od 75 miliona evra za Holanđanina isplati kroz dodatne bonuse, dok su "Kopljanici" zahtevali celih 75 miliona evra bez dodatnih uslova.

Medicinski pregledi su zakazani sutra ujutru u J-Medikalu, dok će Holanđanin biti smešten u novom J-hotelu.

-

DELIGTED? 😉 pic.twitter.com/tcO2YPBAHN

— JuventusFC (@juventusfcen) July 16, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.