De Liht operisao rame, čeka ga duža pauza

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 14:27

De Liht operisao rame, čeka ga duža pauza

Kada će Holanđanin na teren?

Fudbaler Juventusa Matijs de Liht operisan je i pauziraće najmanje tri meseca, preneli su danas italijanski mediji.

Njemu je u Rimu operisano rame zbog povrede koju je dobio prošle godine na utakmici sa Atalantom, a zbog koje je imao problema tokom sezone.

Ovaj 21-godišnji štoper iz Holandije je odlučio da završi sezonu, a prilika za operaciju se ukazala kada je Juventus eliminisan u osmini finala Lige šampiona.

De Liht će tako propustiti početak nove sezone.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Liht operisao rame – pauza tri meseca

Izvor: B92, 12.Avg.2020

Fudbaler Juventusa Matijs de Liht operisan je i pauziraće najmanje tri meseca, preneli su italijanski mediji...Njemu je u Rimu operisano rame zbog povrede koju je dobio prošle godine na utakmici sa Atalantom, a zbog koje je imao problema tokom sezone...Ovaj 21-godišnji štoper iz Holandije je odlučio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.