Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024, 00:30

De Liht odgovorio na ključno pitanje o ostanku u Bajernu

Štoper Bajern Minhena Matijs de Liht nema nameru da menja sredinu u letnjem prelaznom roku.
Iako je u određenom periodu bio u nemilosti Tomasa Tuhela, uspeo je da vrati status prvotimca ispred Kima iz Južne Koreje i sada ne razmišlja o odlasku.
Preciznije, nemački mediji veruju da će odlaskom Tuhela, Holanđanin biti lider odbrane, stoga nema razloga da razmišlja o transferu.
„Ne, veoma sam srećan u Bajern Minhenu. Klub i navijači su mi pružili podršku od početka i osećam se trenutno veoma dobro. Srećan sam i nadam se da ću ove sezone odigrati još mnogo dobrih utakmica i da ćemo u Ligi šampiona dogurati do samog kraja. Kao što sada svi pišu o Upamekanu i Kimu, iako ništa nisu rekli, svi pričaju o...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.