De Liht nastavlja sa odbojkom, derbi Torina se zahuktao!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Liht nastavlja sa "odbojkom", derbi Torina se zahuktao!

Holanđanin ne pleni sigurnošću.

Počeo je veliki derbi grada Torina, "bikovi" su ugostili Juventus i već u prvih deset minuta dobijamo kontroverznu stiuaciju.

Posle Rinkonovog auta i opšte gužve u šesnaestercu ispred gola Juventusa deluje da lopta pogađa De Lihta u ruku. Domaći fudbaleri su odmah skočili na glavnog sudiju meča koji se ipak nije latio pištaljke te se igra nastavila.

Celu situaciju možete videti OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus i dalje neporažen – De Liht rešio derbi Torina

Izvor: B92, 02.Nov.2019

Fudbaleri Juventusa savladali su gradskog rivala Torino 1:0, u 11. kolu Serije A...Meč na Olimpijskom stadionu rešio je Holanđanin Matijs de Liht, 20 minuta pre kraja susreta...Odbrana Torina je loše reagovala posle prekida Juventsa i ostavila samog De Lihta na petercu, a on je sjajno reagovao na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.