De Laurentis: Laveciju bi bilo bolje da batali prostitutke

Izvor: Blic, 14.Jun.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Laurentis: Laveciju bi bilo bolje da batali prostitutke

Predsedniku Napolija Aureliju De Laurentisu smučili su se brojni zahtevi Ezekijela Lavecija i njegovih pravnih zastupnika za povećanje plate pa je rešio da pooštri retoriku kada je u pitanju argentinski napadač.



De Laurentisu ne pada na pamet da poveća platu 24-godišnjem napadaču čiji pravni zastupnici kampuju ispred njegove kancelarije, pa je rešio da italijanski medijima iz prve ruke saspe sve što misli o trenutnoj situaciji vezanoj za jednog od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbalera bivšeg prvaka Italije.

"Laveci ili njegovi pravni zastupnici ne bi smeli da kažu ni jednu jedinu reč. Neko ko potpiše ugovor na utvrđeno vreme i za utvrđenu sumu ne bi trebalo da se mnogo buni, tim pre što se na svakih šest meseci tim istim ugovorom plata povećava", rekao je Laurentis koji je zatečen ponašanjem današnjih fudbalera.

"Iznenađen sam njihovom nezrelošću. Rekao sam sportskom direktoru Pjerpaolu Marinu da ću se ozbiljno naljutiti ako je fudbal spao na ovako niske grane. Pa Laveci bi radom na terenu trebalo da zaradi svoje povećanje. Kada ste profesionalni fudbaler to bi trebalo i da ostanete, a ne da šetate okolo sakupljajući prostitutke. Kada igrate za neki klub branite boje grada, a kada uveče pijani tumarate po gradu u potrazi za prostitutkama sramotite građanstvo, klub i navijače. Današnjim usijanim glavama za početak je potrebno osoblje koje će ih pre svega naučiti lepom ponašanju", rekao je Laurentis i dodao da neće imati milosti prema bivšem napadaču San Lorenca.

"Timovi bi trebalo da imaju kodeks ponašanja: Ako Laveci nastavi ovako sleduje mu dvogodišnja suspenzija dok mu ne istekne ugovor. Do tada neće igrati za nas i to će mu uništiti karijeru, a ja ionako nisam dobio nikakvu ponudu za njega. Ako neka i stigne možemo da pričamo jer svako ima svoju cenu, ali može biti da meni ni tada neće pasti na pamet da prihvatim, čak i da ponude 25 miliona evra", rekao je Laurentis za čijeg se napadača navodno zanima Liverpul.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.