De Laurentis: Doveli smo trenera koji zna da svira violinu

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 18:26

De Laurentis: Doveli smo trenera koji zna da svira violinu

Lučanu Spaletiju što je pristao da ode sa mesta trenera Napolija.

Spaleti je vratio Skudeto u Napulj posle 33 godine čekanja, ali to nije mu kupilo mesto trenera Napolija za sledeću sezonu.

"Zahvalni smo Spaletiju što je poželeo da ode. Zbog čega? Zato što, kada osvojite Skudeto posle 33 godine možete da se zadovoljite. A mi smo doveli trenera koji zna da svira violinu kao Stradivari, koji može da natera igrače da ne spavaju na lovorikama", rekao je De Laurentis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Napoli je pronašao zamenu za Spaletija u vidu Rudijan Garsije

"Mislim da je Skudeto tek početak nečega što smo pokušavali da stvorimo prethodnih godina. Sada prvi cilj treba da nam bude da sve ovo ponovimo, ali i neki korak više. Ne bih da prejudiciram, ali bi recimo finale Lige šampiona bilo dobar korak", smatra De Laurentis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.