De Jong stiže u Barselonu za 75 miliona evra

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Jong stiže u Barselonu za 75 miliona evra

Fudbaler Ajaksa Frenki de Jong mogao bi do kraja ove nedelje da postane član Barselone.

Kako je prenseo dnevnik "As", pregovori dve strane su u poodmakloj fazi i očekuje se da sve bude finalizovano u narednim danima.

Prvak Španije će za njegov dolazak platiti obeštećenje u visini od 75 miliona evra, a list ide tako daleko da tvrdi da će Barselona dogovor objaviti najverovatnije u subotu, 12. januara.

Za njegov usluge ozbiljno su zainteresovani i Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << siti i Pari Sen Žermen, ali čini se da je Barselona dobila trku, posebno što ima izuzetno dobre odnose sa holandskim klubom.

Odlazak De Jonga je nedavno potvrdio i direktor fudbala u Ajaksu, Mark Overmars.

"Mislim da će on uskoro doneti odluku, ali dotle bi trebalo da bude koncentrisan na obaveze koje ima ovde u Ajaksu", rekao je Overmars krajem decembra.

De Jong, koji ima svega 21 godinu, za reprezentaciju Holandije je zabeležio pet nastupa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

De Jong stiže u Barselonu za 75 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2019, 10:27

​Fudbaler Ajaks Frenki de Jong mogao bi do kraja ove sedmice postati član velike Barselone, prenosi Anadolu Agency.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.