De Hea prelomio‚ovo je redosled poteza!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea prelomio‚ovo je redosled poteza!

Možda i najgori scenario za Mančester Junajted.

David De Hea izgleda ima plan kada je transfer u pitanju.

Pošto Junajted traži najmanje 80 miliona evra da ga pusti u Pari Sen Žermen, Španac je rešio da ostane još jednu sezonu na "Old Trafordu", a onda se kao slobodan igrač preseli u Francusku.

Jasno, Englezima se ovo neće svideti, oni odbijaju da poveruju da će golman besplatno napustiti klub, ali nisu sigurni šta bi mogli da učine.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << De Hea je ponovo odbio da potpiše ugovor koji će ga načiniti najplaćenijim golmanom sveta, primao bi bili 20 miliona evra, sada novac nije problem, već ambicija kluba, odnosno stanje u kome se Junajted nalazi. Španac je ove sezone branio prilično loše, ali i dalje je na ceni.

Navodno Parižani nemaju ništa protiv da sačekaju još godinu dana, u tom slučaju bi De Hei, pošto dolazi kao slobodan igrač ponudili još više novca i posebnu sumu kao slobodnom agentu. Bufon je produžio ugovor na sezonu, ostaće verovatno i Areola, pa je izgleda jasno da će posao oko dovođenja golmana Junajteda biti odložen za sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otkrivena prva meta Parižana ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019

Bio bi to strašan potez, koliko je realno?..Pari sen Žermen se ne boji da potroši basnoslovnu svotu novca na pojačanja, to su pokazali kada su u samo par meseci razmaka u svoje redove doveli Nejmara i Mbapea, koji su zajedno klub iz francuske prestonice koštali preko 400 miliona evra...Uspeli su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.