De Bur potvrdio: Gudelj je definitivno na Ajaksovom spisku, može da nam doda snagu i energiju

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bur potvrdio: Gudelj je definitivno na Ajaksovom spisku, može da nam doda snagu i energiju

„Gudelj je odličan igrač sa određenom snagom i energijom koja bi koristila svakoj ekipi“, rekao je Davi Klasen

Sezona Ajaksa nije ni blizu standarda aktuelnog šampiona Holandije, a amsterdamski tim planira da osveži ekipu za sledeću godinu dovođenjem Nemanje Gudelja iz AZ Alkmara, ali transfer srpskog veziste nije još nije kompletiran, tvrdi trener Kopljanika Frank de Bur.

Holandski stručnjak ne krije da bi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije mogao da unapredi njegovu ekipu.

„Da li možete da mi čestitate na dovođenju Gudelja? Ne. Postoje određeni vezisti koji su kvalifikovani da dođu u Ajaks i  on je definitivno na spisku. On može da doda snagu i energiju Ajaksu, ali ništa nije definitivno“, rekao je De Bur.

Vezista Ajaksa Davi Klasen takođe veruje da bi Gudelj unapredio igru Ajaksa.

„Znam koliko i ljudi u novinama, o dosta toga se priča. Mislim da je dobro da imamo dosta konkurencije, treba da igrate sa najboljima. Gudelj je odličan igrač sa određenom snagom i energijom koja bi koristila svakoj ekipi“, rekao je Klasen.

AZ Alkmar bi dobio 6.000.000 evra od transfera srpskog fudbalera.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.