De Brujne rekao nešto što ne sme, otkrio transfer bombu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Brujne rekao nešto što ne sme, otkrio transfer bombu!

Mančester siti nastavlja sa kupovinama ovog januara.

Mančester siti planira dve ili tri kupovine ovog januara, jedan fudbaler je Aleksis Sančez, drugi bi mogao da bude štoper, Evans se sve češće spominje u medijima.

Aleksis Sančez je i dalje fudbaler Arsenala, ali mu ističe ugovor na kraju sezone i do produžetka skoro sigurno neće doći.

Venger i uprava kluba žele da ga prodaju kako bi uzeli koliko-toliko od obeštećenja koje će najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iznositi 20 miliona funti za ovog fudbalera.

Da je stvar gotova slučajno je potvrdio i Kevin De Brujne.

"Kada on bude došao, nešto novo će dodati ovom timu. On je veoma dobar igrač. Videćemo šta će se desiti u prelaznom roku. Ako dobar igrač dođe kod nas, to je dobro, ako ne, nije naše da brinemo", rekao je De Brujne.

Ovo "kada" upada u oči, govori da je transfer zaključen, a možda i da De Brujne ne zna baš najbolje engleski. Mada, to teško, bio je u Čelsiju, već dugo je u Mančester sitiju...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Brujne se izlanuo: Kad Sančes dođe...

Izvor: N1 televizija, 10.Jan.2018

Priče o prelasku Aleksisa Sančesa iz Arsenala u Mančester Siti su sve učestalije, a sudeći prema rečima veziste Građana Kevina de Brujnea cela stvar je već rešena...Interesovanje Sitija za sjajnog Čileanca nije tajna, njemu ugovor sa Arsenalom ističe na leto, pa je sad poslednja prilika da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.