De Brujne posle četiri meseca ponovo na terenu

Izvor: B92, 18.Dec.2023, 22:34

De Brujne posle četiri meseca ponovo na terenu

Kapiten Mančester sitija Kevin De Brujne se posle dužeg vremena našao na terenu posle povrede koju je doživeo još avgustu mesecu.

Najbitniji igrač Građana se povredio na utakmici prvog kola Premijer lige i od tada Siti igra bez svog kapiten, koji ima veliki uticaj na igru i ekipu.

Posle više od četiri meseca pauze, Belgijanac se ponovo našao na terenu, jer je trenirao sa ekipom pred utamicu koju Mančester siti igra protiv Urave.

Siti je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u velikoj krizi rezultata u Premijer ligi, gde se trenutno nalazi na četvrtom mestu sa pet bodova manje u odnosu na proplasirani Arsenal.

Sa povratkom De Brujnea na teren ekipa Pepa Gvardiole će biti znatno jača, a to se ogleda i kroz rezultate u prošloj sezoni Premijer lige, gde je Siti bio u seriji od devet pobeda u nizu i na kraju došao do titule, a do 29 kola imao osam bodova manje od Arsenala koji je tad bio na prvom mestu.

I sigurno da će ovaj povratak na teren Kevina de Brujnea obradovati svakog navijača Mančester sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.