De Brujne pokazao Modriću ko je šef VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2020, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Brujne pokazao Modriću ko je šef VIDEO

Kevin de Brujne je u pobedi Mančester sitija nad Realom (2:1) u Madridu potvrdio da je najbolji vezni igrač sveta u ovom trenutku.

Belgijanac je odigrao jednu od najboljih partija u karijeri, a posebno je oduševio fantastičnim driblingom u punom trku u 81. minutu.

De Brujne je u direktnom duelu sa ključnim vezistom Reala Lukom Modrićem ponizio najboljeg fudbalera sveta 2018. poslavši ga, kako se to kaže "po burek" sjajnom promenom smera.

Realov plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pokušao da se vratiti iz raskoraka i stigne De Brujnea, ali je umesto toga završio na zadnjici, a vezista Sitija proleteo dok se Hrvat podizao s tla.



"Kevin De Brujne pokazuje Luki Modriću ko je šef. Potpuno ga je deklasirao i to u njegovom dvorištu"
, komentar je uz snimak ovog driblinga na Tviteru. De Brujne je asistencijom i golom iz penala doneo Sitiju preokret na "Santjago Bernabeuu

", u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.