Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 22:18

De Brujne kroz iglene uši izbegao prvi crveni karton u karijeri (VIDEO)

Sami procenite da li je Pari Sen Žermen oštećen

Ne viđamo Kevina de Brujnea često u situacijama da napravi prekršaj vredan crvenog kartona. Štaviše, u čitavoj seniorskoj karijeri koja traje već 12 godina nikada nije isključen, a u prvom poluvremenu duela sa Pari Sen Žermenom na Parku Prinčeva provukao se kroz iglene uši. U 39. minutu Belgijanac je startovao otvorenim đonom na strelca jedinog gola Idrisu Ganu Geja. Pogodio mu je potkolenicu, a sudija Karlos >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << del Sero Grande mu je pokazao samo crveni karton.

Fudbaleri francuskog kluba su momentalno opkolili Španca zahtevajući strožiju kaznu za protivničkog plejmejkera. Iz VAR sobe nije stigla nikakva instrukcija za del Sera Grandea da pogleda snimak, niti je on to učinio na svoju ruku. Mančester siti je ostao kompletan. Sami procentie da li je Pari Sen Žermen oštećen.

It should have been a red card for De Bruyne#PSGMCI pic.twitter.com/Q6Mx4FLa4t

La faute de De Bruyne sur Gueye 👀

Carton jaune 🟨

Ça méritait rouge pour vous ? #PSGMCI #UCL pic.twitter.com/VhoUBI41Uq

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.