De Brujne igrač godine u Bundesligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Brujne igrač godine u Bundesligi

Fudbaler Volfsburga Belgijanac Kevin de Brujne izabran je za najboljeg igrača Bundeslige u protekloj sezoni, u anketi nemačkog "Kikera" u kojoj je učestvovalo 183 profesionalaca.

De Brujne je dobio 52,5 odsto glasova, ispred igrača Bajerna Holanđanina Arjena Robena sa 23,5 odsto dobijenih glasova.

Treći igrač Bundeslige je fudbaler Bajera iz Leverkuzena Karim Balarabi koji je dobio 6,6 odsto glasova.

Bivši igrač Čelsija prešao je u redove Volfsburga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u januaru 2014, a protekle sezone je postigao deset golova i imao 21 asistenciju.

Volfsburg se drugim mestom u Bundesligi ove sezone direktno plasirao u ligu šampiona.

Volfsburg je 30. maja osvojio Kup Nemačke, pobedom nad Dortmundom od 3:1 u kojoj je gol postigao i De Brujne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

De Brujne igrač godine u Bundesligi

Izvor: Blic, 08.Jun.2015

Fudbaler Volfzburga Belgijanac Kevin de Brujne izabran je za najboljeg igrac Bundeslige u protekloj sezoni, u anketi nemačkog "Kikera" u kojoj je učestvovalo 183 profesionalca...De Brujne je dobio 52,5 odsto glasova, ispred igrača Bajerna, Holanđanina Arjena Robena sa 23,5 odsto glasova, a treći...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.