De Brujne: Ne brine me Arsenal

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 22:55

De Brujne: Ne brine me Arsenal

Kevin de Brujne i Mančester siti nisu uspeli u nedelju da osvoje i pehar Komjuniti šilda.

Poraženi su od Arsenala na penale, posle 1:1 i gola koji su "građani" primili u 11. minutu produžetka, pa se tako stiglo do penala.

De Brujne je u penal seriji promašio, a Arsenal je u tom lutrijskom delu slavio 4:1.

Pobeda je svakako dala krila izabranicima Mikela Artete pred start nove sezone i bitku za titulu u Premijer ligi, međutim, Belgijanac kaže da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zabrinut zbog "tobdžija".

"Ima osam ili devet timova koji su u gužvi, tako da ne brinem o njima. Mi moramo da uradimo ono što nam je zadatak", jasan je De Brujne.

Kaže da je gol koji su primili u samom finišu susreta bio "glup i nepotreban".

"Svi bi trebalo da budemo oštriji, da dostignemo maksimalnu kondiciju, ali odigrali smo sasvim u redu i imali šanse da postignemo još koji gol. Šta se može na kraju? Bila je to odbijena lopta, glup gol", dodao je Kevin.

Mančester siti na startu Premijer lige igra već u petak 11. avgusta, kada gostuju povratniku u elitnu grupu, Barnliju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.