De Brujne: Biću sve bolji

Izvor: RTS, 23.Sep.2015, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Brujne: Biću sve bolji

Kevin De Brujne je za veliki novac stigao ovog leta u Mančester siti. U porazu od Vest Hema (2:1) postigao je jedini gol za "građane", ali veruje da je to prvi od mnogih u svetloplavom dresu.
Fudbaler Mančester Sitija Belgijanac Kevin de Brujne veruje da može samo da napreduje u timu Manuela Pelegrinija.

De Brujne je u Siti došao ovog leta iz Volfsburga, a u subotu je protiv Vest Hema (1:2) >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postigao prvi gol za novi klub.
"Mogu samo da igram bolje kada sam okružen sjajnim fudbalerima. Ovaj tim ima dosta velikih igrača. Polako se prilagođavam i sve će izgledati bolje kada budem upoznao saigrače. Tek sam na početku, ne osećam pritisak i samo želim da pružim svoje najbolje partije", rekao je De Brujne za Mančester Ivning.
Belgijanac je tokom karijere igrao za Čelsi, Verder i Genk.
Siti se trenutno nalazi na vrhu Premijer lige sa 15 bodova, dva više od gradskog rivala Junajteda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.