Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 19:13

David Silva ispalio Lacio i skrenuo za Juve?

Rim se zabrinuo, mada potvrde još nema

Navijači Lacija su bili oduševljeni. Mislili su da su konačno dobili majstora kakav im je nedostajao. Međutim, izgleda da se David Silva naprasno zamislio. I da sve bude još gore, rešio da ode u – Juventus?

Informacija doduše još nije dobila potvrdu, štaviše, pojedini listovi demantuju da je tačna, ali televizija Medijaset uverava da su pregovori između Silve i Lacija stali baš zato što se Juve uključio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u trku.

Podsetimo, verovalo se da su predsednik Klaudio Lotito i sportski direktor Igli Tare već dogovorili trogodišnji ugovor sa Silvom, vredan 3.000.000 evra po sezoni. I kad je Silva trebalo da se javi da potvrdi da je sve završeno – muk.

Isprva se sumnjalo da je Silva samo saznao da u Italiji klubovi imaju olakšice pri plaćanju stranih fudbalera i da je zato želeo da sačeka i sasluša još neke ponude iz Serije A. Medijaset veruje da je jedna takva stigla iz Torina.

Tek ćemo videti da li je informacija tačna, ali i sama glasina je dovoljna da se navijači Lacija ozbiljno zabrinu. Red bi bio da Lotito i Tare požure. Ili bar pronađu drugo rešenje. Korijere dela Sera tako piše da je pod lupom i Roberto Galjardini, kome je pala cena u Interu pa bi mogao da dođe u Rim za 15.000.000 evra.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.