Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 10:19

David Luiz voli Benfiku, ali voli i da lepo zarađuje

Klub iz Lisabona nije mogao ni da priđe njegovoj plati

Prva želja Benfike za letnji prelazni rok bio je David Luiz. Bio je, sada više nije, pošto će Brazilac danas-sutra produžiti ugovor sa Arsenalom na još godinu dana.

Igrao je Luiz četiri godine za Benfiku, od 2007. do 2011, pa su se u Lisabonu ponadali da bi sada, u smiraj karijere, mogao ponovo da obuče dres Orlova.

Benfika je pitala i na tome je ostala, jer su čelnici kluba shvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz razgovora sa Brazilcem da oni nemaju para za to “planinarenje”.

Pričao sam i juče sa Davidom. Imamo odnos kao otac i sin. On voli Benfiku, ali on je i veliki profesionalac i želi da zarađuje novac. A, ono što zarađuje u Arsenalu je nezamislivo za Benfiku”, rekao je Luis Felipe Vieira, predsednik lisabonskog kluba, za portugalske medije.

On se nada da će jednog dana Luiz ponovo zaigrati za Benfiku, samo što to neće biti sada.

Ako jednog dana dođe i kaže da bi voleo da igra kod nas i ako bude u dobrom stanju, naravno da ćemo ga uzeti. Ali, sada želi da zaradi još novca, da mirno živi kada završi karijeru”, rekao je Vieira.

Brazilac Luiz je 2019. došao u Arsenal i to iz Čelsija, za koji je igrao od 2016. godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.