David Luiz izmalerisao Arsenal?

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Luiz izmalerisao Arsenal?

Klub iz Londona nikako da stigne do pobede.

Dosta vremena je prošlo od kada su "tobdžije" slavile u nekom meču, a posebno u Premijer ligi.

Juče su izgubili od Brajtona sa 2:1 na svom terenu, zadnji trijumf uopšte je došao u Ligi Evrope protiv Gimaraeša kada su zahvaljujući Pepeu slavili sa 3:2. Na Ostrvu ne znaju za trijumf još od šestog oktobra kada su minimalnim rezultatom savladali Bornmut.

Posle tog susreta se otišlo na internacionalnu pauzu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << David Luiz je izjavio kako je ovaj tim kadar da napadne Premijer ligu, ali od izjave Brazilca usledila su samo razočarenja.

Po povratku sa mečeva reprezentacija usledio je poraz od Šefilda, i od tada su "tobdžije" u slobodnom padu. Promena Emerija i dolazak Ljungberga nije urodila plodom, deluje da Brazilac nije samo slaba karika na terenu, već i van njega.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.