Darušafaka na pragu dva kapitalna pojačanja: Stižu Kuzminskas i Moerman!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darušafaka na pragu dva kapitalna pojačanja: Stižu Kuzminskas i Moerman!

Dejvid Blat polako slaže kockice...

Milionski budžet je spreman, doveden je trener za najviše ciljeve, a sada se samo čeka da se pojačanja štancaju kao na traci. 

Dejvid Blat počeo je polako da slaže kockice u Darušafaki i sklapa tim za sezonu punu izazova na svim meridijanima. Zato je kao prvo pojačanje predstavljen Bredli Vanamejker od 1.400.000 evra, a vrlo brzo za njim trebalo bi da stignu dvojica visokih asova - Mindaugas Kuzminskas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Adrijen Moerman!

Litvanski krilni košarkaš nedavno je napustio Unikahu posle tri pune sezone, a ime sledeće destinacije nije se otkrivalo sve dosad. Kuzminskas je, naime, u poodmakloj fazi pregovora sa istanbulskim klubom, a u najskorije vreme trebalo bi da parafira višegodišnju saradnju, vrednu 800.000 evra u prvoj godini.

Odmah za njim stiže i 27-godišnji krilni centar Banvita, koji iza sebe ima fantastičnu sezonu, krunisanu pozivom u reprezentaciju Francuske sa kojom bi trebalo da odigra i kvalifikacije za Olimpijske igre.

Moerman bi trebalo da potpiše ugovor na godinu plus godinu, uz sezonska primanja od nešto više od milion evra.

Dakle, spremite se za paklenu Darušafaku sledeće sezone.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.