Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2021, 23:24

Darovi San Hozea melem na ranu Bluminga

Bolivja: Uprkos problemima koji vladau u oba tima domaćin u prednosti pred večerašnji meč

U poslednjem susretu 6. kola prvenstva Bolivije Bluming će dočekati San Hoze (02.00), tim koji je u prethodnih pet kola igrama pokazao ubedljivo najmanje te je potpuno opravdano već nakon uvodnih susreta glavni kandidat za ispadanje u niži rang.

Pet potaza gostiju u isto toliko susreta, uz gol razliku 1:15 nije jedina glavobolja za San Hoze koji je od strane Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << saveza Bolivije kažnjen oduzimanjem tri boda, te nove izazove dočekuje u minusu.

Katastrofalna situacija u redovima rivala, sa druge strane, idealna je prilika za Bluming da popravi utisak i dopiše drugu pobedu u prevenstvu, nakon slavlja nad Aurorom (1:0) u 2. kolu.

Izuzev očigledno kvalitetnijeg rivala i svih problema, San Hoze će se boriti i sa tradicijom imajući u vidu da u međusobnim duelima večerašnjih rivala poslednjih šest je pripalo timu koji je bio domaćin.

Pored svih poteškoća sa kojima se suočavaju gosti ni domaćin ne moe da se pohvali idealnom atmosferom pred večerašnji susret s obzirom na to da brazilski vezista Rafinja nije trenirao u znak protesta jer mu još nije isplaćena januarska plata, te je izvesno da će se u susretu koji sledi radovati tim koji bude umeo da se bolje nosi sa gorućim problemima.

BOLIVIJA - 6. KOLO

Utorak

02.00: (1,05) Bluming (12.0) San Hoze (30.0)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.