Darko Jakovljević: “Imamo realne šanse za plej-of“

Izvor: KGsport.info, 01.Jan.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Jakovljević: “Imamo realne šanse za plej-of“

Trener ŽKK Šumadija Darko Jakovljević je za naš portal sumirao prethodnu godinu, ocenivši je da je bila veoma uspešna za njegov tim. Ne skriva ambicije kluba o plasmanu u plej-of.
„Prethodna 2014. godina, kalendarski gledano, bila je najuspešnija do sada za ŽKK Šumadija. Prošlu sezonu završili smo kao sedmi u prvenstvu i prvu put smo učestvovali u završnici kupa. U ovoj sezoni nastavili smo da napredujemo kao klub, tako da smo ovu polusezonu završili na 5. mestu, uz veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << verovatnoću da ponovo obezbedimo plasman na finale kupa.“
Ambicije kluba u 2015. godini?
„Mislim da smo se pozicionirali u samom vrhu ženske košarke u Srbiji, sa realnim šansama da se plasiramo u plej-of. To će nam biti i najveći cilj u 2015. godini i svi u klubu radimo na ostvarivanju tog cilja. Imamo lakši raspored u drugom delu prvenstva i pokušaćemo to da iskoristimo.“
Dugoročni ciljevi?
„Dugoročno, želimo da napravimo tim koji će moći da se bori za sam vrh. Mislim da u Kragujevcu možemo da stvorimo uslove za tako nešto. Potrebno je samo da svako u svom delu pruži maksimum.“ – rekao je Jakovljević i dodao:
„Na kraju, želim da se zahvalim pre svega igračicama na energiji, motivaciji, odnosu prema obavezama, na kraju krajeva i dobrim igrama i rezultatima u ovoj godini. Iako smo imali mnogo problema, to se nijednog trenutka nije odrazilo na njihov angažman na terenu.
Takođe, želim da se zahvalim i mojim prvim saradnicima Milovanović N. i Mačužić S. koji, svako u svom delu, rade odličan posao. Naravno, hvala i predsedniku Nedeljkoviću, koji se u teškim uslovima bori koliko može za ovaj klub.
Svim posetiocima Vašeg portala, svim sportistima i sportskim radnicima poželeo bih puno zdravlja, sreće i dobrih rezultata u 2015. godini.“
Foto: Marko Lazarević

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.