Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 10:40

Darko Đukić u Sportingu

Prošle godine bio je član Bresta

Srbija čeka novog selektora, a srpski rukometaši traže nove angažmane. Darko Đukić je po svemu sudeći blizu kraja potrage, pošto ugledna A Bola piše da je 25-godišnje desno krilo iz Niša na pragu dolaska u Lisabon. Prema navodima A Bole, Đukić je veoma blizu potpisa sa Sportingom.

Prošle sezone, rukometaš koji je profesionalnu karijeru počeo u Železničaru, a zatim igrao za skopski Metalurg, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bešiktaš i Kjelce, proveo je u beloruskom Meškovu iz Bresta. U Ligi šampiona je odmerio snage i sa Portom, ali ga je po svemu sudeći kaparisao Sporting. Nema obeštećenja, pošto je Đukiću i stekao ugovor sa beloruskim klubom.

Đukić je inače u ranoj fazi karijere bio poznat po spektakularnim golovima, mada za sada nije još uspeo da ostvari svoj pun potencijal. Mnogo se od njega očekivalo. I možda mu Lisabon pomogne da sav taj kvalitet ispljune na površinu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.