Darijo Srna dopingovan?

Izvor: Mondo, 20.Sep.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darijo Srna dopingovan?

Karijera hrvatskog fudbalera mogla bi da bude dovedena u pitanje ukoliko su saznanja ukrajinskih novinara tačna.

Darijo Srna, legendarni reprezentativac Hrvatske i dugogodišnji kapiten Šahtjora iz Donjecka, prema pisanju ukrajinskih medija pao je na doping testu posle utakmice Lige šampiona sa Napolijem!

Šahtjor je prošle srede pobedio Napoli 2:1 u 1. kolu najjačeg evropskog takmičenja, posle čega je usledila rutinska provera po dvojice igrača iz oba tima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ako su saznanja ukrajinskih kolega tačna - karijera ovog 35-godišnjeg defanzivca mogla bi da bude dovedena u pitanje.

Ni Šahtjor, ni UEFA nisu za sada reagovali, piše "Sportklub", a interesantno je da Srna posle duela sa Napolitancima nije igrao na gostovanju Černomorecu u Odesi, u okviru šampionata Ukrajine.

Trener Paulo Fonseka objasnio je da je odmarao Srnu na toj utakmici.

Srna je rekorder po broju nastupa i Šahtjora (526) i reprezentacije Hrvatske (134), a u evropskim okvirima važi za veoma korektnog fudbalera i omiljenog saigrača.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.