Dao sam 11 golova u karijeri, ko sam ja da kritikujem Halanda

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:45

"Dao sam 11 golova u karijeri, ko sam ja da kritikujem Halanda"

Pep Gvardiola veruje Norvežaninu.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola stao je u odbranu napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko odličnih prilika na meču sa Čelsijem.

Mančester siti je u subotu na svom terenu odigrao nerešeno sa “plavicma” 1:1 u 25. kolu Premijer lige.

- Dobro je što je Haland šutirao devet puta, na narednom meču će postići gol. Ne mogu da se ljutim na Erlinga. I ja sam bio fudbaler, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ukupno 11 golova tokom karijere koja je trajala 11 godina. U proseku, to je tek jedan gol po sezoni. Da li sam ja na osnovu toga pravi čovek da kritikujem i savetujem napadače? - rekao je Gvardiola.

Španac je zatim dodao.

- Stvorili smo veliki broj prilika, sledeći put će ih iskoristiti. Ne krivim ga, takve stvari su normalne u fudbalu. Igrači su ljudska bića.

Mančester siti se nalazi na trećem mestu na tabeli Premijer lige sa 53 boda. "U prvom poluvremenu nismo bili onakvi kakvi je trebalo da budemo i sasvim je razumljivo da je rival imao prednost. Međutim, u nastavku smo zaigrali bolje i pokazali koliko možemo. Bili smo bolji rival u tom periodu meča, ali nismo uspeli. Ipak, nisam ljut na moje igrače i naša ambicije ostaju iste - zaključio je Gvardiola.

Mančester siti će u utorak odigrati zaostali meč 18. kola Premijer lige sa ekipom Brentforda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.