Dantea još bolji 1:7: Rekao sam Mileru da ću ga tući na svakom treningu

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dantea još bolji 1:7: Rekao sam Mileru da ću ga tući na svakom treningu

Svim Brazilcima neopisivo teško je pao bolan poraz sa 1:7 u polufinalu od selekcije Nemačke, ali je štoperu Danteu sigurno bilo specifično teško, jer ga je po završetku šampionata čekao povratak u Bajern.

U Minhenu su ga sačekali klupski saigrači, ujedno i brojni nemački reprezentativci, koji su bili spremni da "zagorčaju" život brazilskom defanzivcu raznim šalama.

To se Danteu uopšte nije dopalo i zarad mira u kući morao je da popriča najpre sa najvećim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šaljivdžijom Tomasom Milerom.

"Pričao sam sa njima i rekao da još nije vreme za šale na tu temu, jer mi nije smešno, a oko svega drugog možemo da se šalimo. Poraz od 1:7 je ozbiljniji nego što ljudi mogu da zamisle. Nisu svi bili takvi, prednjačio je Miler kome sam rekao da mora da prestane ga tući na svakom treningu ako ne prestane", uspeo je Dante i da se našali u izjavi za "Globo".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.