Danke Basti

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danke Basti

U utakmici u čast svog bivšeg kapitena Bastijana Švajnštajgera Bajern je na Alijanc areni u Minhenu savladao njegov sadašnji klub Čikago sa 4:0.

Pre utakmice se Švajnštajger (34), koji je u 13 sezona u Bajernu (2002-15) odigrao 500 utakmica u svim takmičenjima i dao 68 golova, fotografisao ispred svih trofeja osvojenih u bavarskom velikanu: osam titula nemačkog prvaka, sedam trofeja u nacionalnom kupu, po jedan u Kupu ligaša i Superkupu Nemačke i najvredniji za evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvaka 2013.

Ehre wem Ehre gebührt! ‼#MiaSanMia #ServusBasti pic.twitter.com/nFj2WbbSXf— FC Bayern München (FCBayern) August 28, 2018

U prvom poluvremenu je igrao za Čikago, na čijoj klupi sedi Veljko Paunović, a Švajnšajgerovi saigrači su i Aleksandar Katai i Nemanja Nikolić, koji su takođe igrali. U drugom delu Švajni je obukao dres s brojem 31 u kojem je nastupao u Bajernu, a taj broj su nosili i ostali u timu nemačkog šampiona koji su zatim bili s njim.

Strelci su bili Gnabri u 7. minutu, Vagner u 38, Roben u 63. i sam Švajnštajger u 83.

Nekadašnja Bajernova zvezda je dan ranije dobio počasti i bivšeg kluba i Bavarske republike.

Es wird gewechselt!

Jetzt im Spiel:

Mit der 31: Manuel_Neuer

Die 31: Thiago6

Unsere 31: FranckRibery

Die Nummer 31: lewy_official

Nummer 31: ArjenRobben

Unsere 31: esmuellert_

Und mit der 31: David_Alaba

#MiaSanMia #ServusBasti pic.twitter.com/vHkhMCEd4f— FC Bayern München (FCBayern) August 28, 2018

#ServusBasti #MiaSanMia pic.twitter.com/Ld0ruNIYJa— FC Bayern München (FCBayern) August 28, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.