Danilovićeva: Nije mi dala šansu da igram

Izvor: B92, 11.Feb.2021, 05:15

Danilovićeva: Nije mi dala šansu da igram

Olga Danilović istakla je sjajnu igru protivnice kao ključni razlog poraza u drugom kolu Australijan opena.

Danilovićeva je poražena od Amerikanke Šelbi Rodžers 6:2, 6:3 posle 71 minuta igre.

"Pre svega, čestitke Šelbi, odigrala je izuzetno dobar meč. Takođe mislim da nisam odigrala najbolje, ali mi ona nije dala šansu da igram. Dobro sam servirala, ona je neverovatno riternirala servis joj je bio solidan. Bila je mnogo bolji igrač dana", ukratko je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << analizirala meč Danilovićeva.

Amerikanka je otvorila meč sa dva brejka, Danilovićeva je uspela da vrati jedan, ali do kraja meča više nije mogla da zapreti protivnici.



"Lošije sam počela, njoj sam dala vetar u leđa. Devojka je odigrala sve na mestu – od riterna, ja sam servirala toliko jako i precizno, a ona je vraćala još bolje. Ni servis joj nijednom nije pao da ja mogu da napadnem. Mislim da je odservirala u svim bitnim poenima. Imala sam 2-3 šanse koje nisam iskoristila koje bi možda nešto promenile. Žao mi je što nisam pobedila, ali sam srećna kako sam se borila i generalno kako sam igrala. Mislim da sam generalno bila u meču, ali me nekoliko greškica koštalo meča",
rekla je srpska teniserka.

Nakon sjajnog meča protiv Petre Martić, Danilovićeva je podbacila protiv Rodžers, ali nije nezadovoljna svojom igrom.



"Mislim da je moja igra tu i ono što volim da igram ja to dobro radim. Napadam dobro servis, imam dobar ritern, treba još malo da poradim na nekim promenama iz dijagonale u paralelu. Prosto da to što trenutno radim dovedem na viši nivo. Kako trenutno igram da još unapredim",
istakla je Olga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.