Izvor: B92, 12.Mar.2010, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović: "Sa Makabijem u Areni"

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović rekao je da će četvrtfinalne utakmice u Evroligi "crno-beli" protiv Makabija igrati u Beogradskoj areni.

"U kontaktu smo sa ljudima iz Arene i verovatno će nam izaći u susret. Tako će veliki broj naših navijača iz drugih gradova imati priliku da vidi Partizan u evroligaškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmici", izjavio je Danilović.

Partizan je u četvrtak i pored poraza od Barselone obezbedio plasman u četvrtfinale Evrolige, treću godinu zaredom. Za mesto na fajnal foru šampion Srbije će igrati sa Makabijem iz Tel Aviva, koji je osvojio prvo mesto u grupi F pobedom nad madridskim Realom od 66:64. Izraelska ekipa će imati prednost domaćeg terena.

Četvrtfinalni dueli počinju 23. marta, a igrače se po sistemu 2-2-1. Makabi će prve dve utakmice biti domaćin, zatim će se dva meča igrati u Beogradu, a ako bude potrebno, peti meč će se ponovo igrati u Tel Avivu. Serija se igra do tri pobede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danilović: Makabi čekamo u "Areni"

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2010

Predsednik Partizana Predrag Danilović rekao je večeras da će četvrtfinalne utakmice u Evroligi crno-beli protiv Makabija igrati u "Beogradskoj areni", prenela je Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan u Areni protiv Makabija

Izvor: Beta, 12.Mar.2010

BARSELONA, 12. marta 2010. (Beta) - Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović rekao je u četvrtak uveče da će četvrtfinalne utakmice u Evroligi crno-beli protiv Makabija igrati u Beogradskoj areni...Partizan je i pored poraza od Barselone, u četvrtak obezbedio plasman u četvrtfinale...

Nastavak na Beta...

Danilović želi Makabi u Areni

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2010

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović najavio je da će "crno-beli" četvrtfinalne mečeve u Beogradu protiv Makabija iz Tel Aviva igrati u Beogradskoj Areni..."Počeli smo razgovore sa ljudima iz Arene i verujemo da ćemo moći da igramo protiv Makabija u toj dvorani. Na taj način...

Nastavak na Vesti-online.com...

Protiv Makabija u Areni?

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2010

Predsednik Partizana, Predrag Danilović otkrio da će mečeve protiv Izraelaca srpski šampion najverovatnije igrati u Areni.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.