Danilović: Napravili smo ogroman uspeh

Izvor: B92, 18.Sep.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović: Napravili smo ogroman uspeh

Prvi čovek KSS Predrag Danilović istakao je da je osvajanje srebrne medalje na EP u Istanbulu ogroman uspeh i da je ponosan na ekipu Aleksandra Đorđevića.

"Sećam se kada smo na ovom mestu bili posle uspeha, Beograd nije počeo da se gradi (smeh). . . Ponosan sam što sam predsednik izvrsnih ljudi i košarkaša, napravili su ogroman uspeh. Naravno, kada se dodje do finala svi želimo da pobedimo", rekao je Danilović na konferenciji za medije u hotelu Kraun plaza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je podsetio da su "Orlovi" bili oslabljeni usled velikog broja povreda, ali da su uprkos tome pokazali veliki kvalitet.

"Sa nama nisu bila sedmorica zbog povreda, a ovim momcima dajem veliku poštovanje i zahvaljujem im se kako su prezentivali svoju zemlju, grb i zastavu", zaključio je Danilović.

Srpski košarkaši do srebra su došli nakon poraza od Slovenije 93:85 u finalu EP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponosan što sam predsednik ovih izvrsnih ljudi...

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2017

"Sa nama nisu bila sedmorica zbog povreda, a ovim momcima odajem veliko poštovanje i zahvaljujem im se kako su prezentovali svoju zemlju, grb i zastavu", poručio prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije..Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović istakao je da je osvajanje srebrne medalje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.