Danilović: Doveo sam zvezdaša da brine o finansijama u KSS!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović: Doveo sam zvezdaša da brine o finansijama u KSS!

Predrag Danilović, jedini kandidat za predsednika KSS posle odlaska Dragana Đilasa, rekao je za Sportski žurnal da nije imao 'navijačku obojenost' kada je birao saradnike, čime je aludirao na dolazak Bojana Raduna.

Radun će biti zadužen za finansije, a Danilović ga je najavio kao čoveka za koga u svetu privrede imaju samo reči hvale.

- On je zvezdaš, kao i Ana Joković, Igor Rakočević i Dušan Projović.. Da vidim da li će mi neko prigovoriti za klupsku obojenost >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - kroz smeh je rekao Danilović, koji želi da razvije dobre diplomatske odnose sa FIBA.

- Bio sam osam godina u FIBA Evrope, imam kontakte i poznanstva sa svim ljudima koji su tu. Sve privatne odnose ću iskoristiti zarad koristi saveza. Mi ne možemo mnogo da utičemo, ali možemo mnogo da participiramo i pozicioniramo naše ljude u FIBA i FIBA Evrope. To je proces koji traje, ali ga treba pažljivo negovati.

Spreman je Danilović i za saradnju sa Nebojšom Čovićem i Đordijem Bertomeuom.

- Bilo bi glupo da to ne uradim, jer ako budem predsednik Saveza, biću predsednik svih naših klubova. Svaka dobra inicijativa od koga god da potekne je dobrodošla, jer jedino ako Partizan i Zvezda kao vodeći klubovi imaju ista razmišljanja, to je osnov za zajednički nastup bilo da je reč o Vladi Srbije, FIBA ili Evroligi - naveo je Danilović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.