Danijel Rikardo na sudu zbog duga od 10 miliona?

Izvor: B92, 24.Jul.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Rikardo na sudu zbog duga od 10 miliona?

Vozač Renoa u Formuli 1 Danijel Rikardo suočava se sa optužnicom svog finansijskog savetnika zbog navoda da mu je ostao dužan preko 10 miliona funti.

Kada je Danijel Rikardo napuštao ekipu Red Bula prošle sezone, kompenzovan je sa 20 miliona funti, a za svoj naredni tim izabrao je ekipu Renoa.

Glen Bivis, nekadašnji finansijski savetnik Danijela Rikarda, višem sudu je dostavio dokumenta u kojima stoji da mu pripada 20% Rikardovog ugovora sa Renoom, uz propratne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sitnice.

Bivis i Rikardo su zajedno učestvovali u Netfliksovoj seriji čija je tema bila Formula 1 i tada je već delovalo da će Australijanac napustiti Red Bul zbog Renoa, što se na kraju i dogodilo i saradnji pomenutog dvojca došao je kraj.

Izgleda da će se čitava situacija rešiti na sudu...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.