Dani Alves je skoro pola godine iza rešetaka, nijedna žalba mu nije prošla

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 18:02

Dani Alves je skoro pola godine iza rešetaka, nijedna žalba mu nije prošla

Slavni Brazilac ostaje u pritvoru do početka suđenja za silovanje koje mu se stavlja na teret.

Brazilac Dani Alveš (39) koji se od početka ove godine nalazi u pritvoru u Barseloni zbog optužbi za silovanje, do početka suđenja ostaće iza rešetaka, odluka je Suda na još jednu žalbu njegovih pravnih zastpnika.

Alveš se već nekoliko puta obratio ovoj instanci da suđenje čeka sa slobode, ali je svaki put usledio negativan odgovor koji je Sud obrazližio sumnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi osumnjičeni mogao da utiče na oštećenu stranu.

Podsetimo, nekadašnji fudbaler Barselone i dugogodišnji reprezentativac Brazila, uhapšen je početkom januara posle optužbi jedne 23-godišnje devojke da ju je naterao na seksualni odnos u jednom noćnom klubu u Barseloni, poslednjeg dana 2022. godine.

Od tada, prošlo je više od 100 dana, skoro će i pola godine, a Alves je iza rešetaka.

Šanse da se nađe na slobodi pre suđenja, sve su manje.

Njegovu poziciju komplikuju i izjave koje je davao u policiji. Prvo je negirao da uopšte poznaje oštećenu, pritisnut dokazima potom je rekao da je samo sreo to veče, ali da nisu komunicirali niti joj je prilazio, ali je i taj iskaz promenio - da bi na kraju priznao da su imali seksualni odnos na koji je pristala.

U međuvremenu, napustila ga je supruga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.