Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2013, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Alveš efektno - u sopstvenu mrežu!

Prijateljski susret između Švajcarske i Brazila obeležio je autogol Danija Alveša kojim su Švajcarci poveli sa 1-0. Posle jednog centaršuta sa desne strane, Alveš je zahvatio loptu i efektno je poslao u mrežu svog gola... Ostaje da se do kraja meča vidi da li će ovaj kiks Alveša i odlučiti pobednika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) Tri gola Ibre, Nemci se provukli, Argentina bolja od Italije

Izvor: Press, 15.Avg.2013, 09:34

Minut igre i dva dodira lopte bila su mu dovoljna za prvi gol. Zakucao ga je sa 15-ak metara, kao i drugi dvadesetak minuta kasnije. Kada su gosti prvo u 38. minutu smanjili iz penala, a do poluvremena i izjednačili, ponovo se pojavio Ibra i u 57. iz slobodnjaka postigao het trik. . . Autogol godine...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.