Dani Alveš: Barsa me ne poštuje!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Alveš: "Barsa me ne poštuje!"

Nije decidirano rekao da odlazi, ali može se naslutiti, subota 6. jun biće poslednji put da je Brazilac obukao dres Barselone. Šta se desilo?

Dani Alveš je odbio da kaže gde će nastaviti karijeru, a nije potvrdno odgovorio na pitanje da napušta Barselonu, no stvari su jasne.

On je u svađi sa klubom.



"Neću da otkrijem kakav sam razgovor imao sa predsednikom jer je to stvar kućnog vaspitanja. Uz ekipu sam 200%, uz klub ni 10%. Ne poštuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << me, neka se okrenu i vide koliko sam dao ovim bojama"
, ogorčen je Brazilac.

Problem je produžetak ugovora. Njegova bivša supruga, koja mu je sada agent je još u aprilu natuknula da ga Barselona potcenjuje, nudi mnogo manje novca, na šta bi i Alveš pristao, ali ga uslovljavaju brojem nastupa.

Oni kao da ne veruju da je 32-godišnjem Brazilcu ostalo više od jedne sezone, pa produžetak uslovljavaju brojem nastupa u narednom šampionatu.

On sumnja da to rade jer im je potreban do januara, kada će dovesti novog igrača čim istekne suspenzija. Već se govorka da je prva meta Vidal iz Sevilje.

Alvešu neće nedostajati ponuda, na kraju krajeva došao bi kao slobodan igrač, pokazao je ove sezone, pogotovo ovog proleća da i dalje može da igra na vrhunskom nivou. On je simbol Barse, stigao je 2008. sa Gvardiolom i učestvovao u najsjajnijoj stranici kluba.



"Pričaju svašta, da me zanima jedino novac. To nije istina, imam mnogo bolje ponude, od Barselone tražim da me tretira koliko vredim",
dodao je Alveš.

Teško je verovati da će posle ovih reči on ostati u klubu, jer kritike na račun uprave mu neće oprostiti.



"Neću da pričam o nastavku karijere pre Berlina. To je najvažnije, 7. ujutru ću razmišljati o nastavku karijere. U svakom slučaju ugovor sa Barselonom imam do 30. juna"
, rekao je na kraju sjajni desni bek.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.