Dangubić opet sa Radonjićem - u Bajernu!

Izvor: Mondo, 18.Sep.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić opet sa Radonjićem - u Bajernu!

Bek crveno-belih potpisao ugovor sa nemačkim šampionom.

Foto: MN Press

Nemanja Dangubić i Dejan Radonjić uspešno su sarađivali tri godine u Zvezdi i posle godine pauze ponovo će raditi zajedno.

U Bajernu!

Bavarski klub saopštio je u utorak da je eksplozivni srpski bek potpisao jednogodišnji ugovor i da se tako definitivno priključio srpskoj koloniji u Minhenu, koju će činiti zajedno sa Milanom Mačvanom, Stefanom Jovićem i Vladimirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lučićem.

Dangubić je ovog leta napustio Zvezdu kao slobodan igrač, posle četiri sezone i devet osvojenih trofeja. Prošle takmičarske godine bio je jedan od najboljih igrača sve do teške povrede kolena, koja ga je odvojila od terena od februara i završnice Kupa Radivoja Koraća.

Od tada je boravio na oporavku u San Antoniju, a krajem leta je proveo nekoliko u Bajernu pre potpisa.

"On će nam doneti atleticizam, doprinos u odbrani i raznovrsnost ekipi. Naš trener zna njegove kvalitete jer ga je već trenirao u Beogradu. Posle teškog perioda karijere i povrede u prošloj sezoni, on je sada potpuno spreman da krene sa nama", rekao je sportski direktor Bajerna, Danijele Bajezi.

Prelaskom u Bajern, Dangubić će nastaviti i kontinuitet nastupa u Evroligi, u kojoj je četiri godine igrao sa Zvezdom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.