Danci otkazali sve i objavili stanje Eriksena

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 11:15

Danci otkazali sve i objavili stanje Eriksena

Najbolji danski fudbaler Kristijan Eriksen završio je u bolnici posle horora u Kopenhagenu.

Eriksen je u finišu prvog dela meča sa Fincima kolabirao na terenu, lekari su se borili za njegov život i odmah je prebačen u bolnicu.

U međuvremenu je došao sebi, a sada nam stižu informacije u novom danu.

Noć u bolnici je prošla bez problema za vezistu Intera, koji je bio pod strogom medicinskom nadzoru

"Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon icidenta od juče. Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske...", navodi se u saopštenju FS Danske.

"Dinamitaši" su imali zakazan trening za podne, ali su ga otkazali zbog novonastalnih okolnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.