Danas smenjuju Krstajića: Nema ljutnje

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas smenjuju Krstajića: "Nema ljutnje"

"Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski", poručio je selektor Srbije pred današnji sastanak Odbora za hitna pitanja na kome će biti rešena njegova sudbina. Odbor za hitnja pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preciznije članovi tog tela Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Ilija Petković, Novica Tončev, Dragan Simović i Slobodan Ilić, raspravljaće ovog četvrtka o sudbini Mladen Krstajića.   Ako je suditi prema ranijim informacijama koje su procurile iz "kuće fudbala", Srbija će 13. juna ostati bez selektora Mladena Krstajića zbog katastrofe doživljene u Lavovu.   "Orlovi" su se sa gostovanja u Ukrajini vratili poniženi (5:0), a utisak nije...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO! MLADEN KRSTAJIĆ NIJE VIŠE SELEKTOR! Odbor za hitna pitanja FSS još nije odlučio ko je njegov naslednik (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 13.Jun.2019

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije razrešio je selektora Mladena Krstajića sa mesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Nastavak na Kurir...

Smenjen Krstajić

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2019

Pobeda nad Litvanijom nije opralja grehe iz debakla protiv Ukrajine. Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije danas je odlučio da raskine saradnju sa selektorom Mladenom Krstajićem. Zvanično: sporazumni raskid ugovora posle sastanka sa članovima Odbora koji pored predsednika FSS Slaviše Kokeze...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.