Danac menja Modrića u Realu?

Izvor: Mondo, 29.Nov.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danac menja Modrića u Realu?

"Marka" piše da bi transfer sjajnog izvođača prekida mogao da iznosi neverovatnih 250 miliona evra.

Real Madrid znao je da u Totenhemu pronađe igrače koji su mu doneli mnogo uspeha poslednjih godina, a prema pisanju lista "Marka", predsednik Florentino Perez ponovo će probati da dovede jednog od vodećih igrača londonskog tima.

U pitanju je danski reprezentativac Kristijan Eriksen (26), koga na stadionu "Santjago Bernabeu" vide kao naslednika Luke Modrića na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kreatora igre.

Modrić je leta 2012. stigao u Real upravo iz Totenhema i došao do titule najboljeg igrača sveta. Ipak, Hrvat je ove jeseni napunio 33 godine i ovo mu je verovatno poslednja sezona među "kraljevićima".

"Marka" tvrdi da Totenhem za Eriksena traži 250 miliona evra, što bi bio novi svetski rekord, ali da će zbog isteka ugovora za samo 18 meseci, njegova cena morati da bude značajno niža.

Danac je za "pevce" dao 58 golova na 240 utakmica, a doveli su ga 2013. godine iz Ajaksa. Za reprezentaciju je zabeležio 83 nastupa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.