Dan posle titule, Perez završio povratak decenije u Real Madridu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 18:24

Dan posle titule, Perez "završio" povratak decenije u Real Madridu!

Kakva nedelja za Real Madrid!

"Kraljevski" klub je osvojio svoju 34. titulu prvaka Španije, a dan posle u Real se vraća Iker Kasiljas!

Ovu vest potvrdila je ekskluzivno Marka uz opis "bombazo", koja prenosi da će Iker Kasiljas biti novi član uprave.

Tačnije, Marka navodi da će Ikerova uloga biti definisana uskoro, ali da se očekuje da bude prvi savetnik Florentina Pereza i spona sa Zinedinom Zidanom i ekipom, pošto je od ranije poznato da je Real "ukinuo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poziciju sportskog direktora još dok je Žoze Murinjo bio trener.

Kasiljas se vraća u svoj matični klub posle pet godina, pošto je 2015. otišao u Porto, a nedavno je završio karijeru zbog sračnih problema, pošto je prošle godine doživeo infarkt.

Perez odavno zna da je Ikerov san da bude deo Reala i da pomogne u svim strukturama kluba, i zato mu uloga još uvek nije precizno definisana. Ali, složićete se, titula/funkcija u ovom trenutku je najmanje bitna, jer u takvim klubovima najveći uticaj imaju upravo legende poput Kasiljasa.

Ako neko poznaje Real Madrid u dušu, onda je to svakako rekorder po broju odigranih mečeva, čak 725 na golu "kraljevskog" kluba. Verovali ili ne, Iker je u Realu proveo 25 godina, od 1990. do 2015, bio je kapiten u svim mlađim kategorijama i prvi golman više od decenije i po.

Real Madrid je završio veliki posao za narednih nekoliko godina. Povratak Ikera je dokaz da Florentino Perez oduvek zna šta radi.

Možda bi i Barselona mogla da primeni sličan recept, da vrati Ćavija, Pujola, Đordija Krojfa, ali to je sada druga tema...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arturito, žao nam je, Ljuba Fejsa je bolji od tebe!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Prekinut neverovatan niz...Arturo Vidal je posle osam uzastopnih godina, ove sezone ostao bez titule...Real Madrid je u četvrtak i zvanično osvojio 34. titulu prvaka Španije, doduše, tek treću u ovoj deceniji posle 2012. i 2017. godine, ali još jedan zanimljiv podatak je da je time prekinut neverovatan...

Nastavak na Sportske.net...

Kasiljas se vraća u Real, biće savetnik predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020

Čuveni golman Real Madrida Iker Kasiljas vratiće se posle pet godina u klub i postati savetnik predsednika Florentina Pereza, prenosi Marka...Kasiljas je 2015. godine otišao u Porto, ali u tek završenoj sezoni nije branio ni na jednoj utakmici, nakon što je pretrpeo srčani udar i kasnije operisan...Kasiljas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.