Dan posle pobede u Ligi Evrope Viljareal smenio trenera

Izvor: B92, 10.Nov.2023, 17:58

Dan posle pobede u Ligi Evrope Viljareal smenio trenera

Španski Viljareal smenio je trenera Hosea Roha Martina "Paketu" usled serije loših rezultata iako je ekipa u četvrtak uveče na Kipru savladala Makabi Haifu 2:1.

Trijfum u Ligi Evrope, očito, nije bio dovoljan Paketi da sačuva posao jer ekipa nije pokazala napredak u igri ni protiv Izraelaca.

Španski mediji navode da je uprava postavila ultimatum Paketi, da ekipa popravi igru u mečevima sa Makabijem i Atletikom, što se, kako su oni videli, nije desilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Rukovodstvo kluba je pre izvesnog vremena još počelo da razmatra smenu trenera pošto ekipa od starta sezone igra loše i beleži isto takve rezultate.

Trenutno je 13. u La Ligi sa samo tri pobede iz 12 utakmica.

"Giljotina" je već neko vreme visila iznad galve sada već bivšem treneru, a meč protiv Makabija, uprkos pobedi, konačno je ubedio rukovodstvo kluba da je vreme za novo ime na klupi.

Sportski direktor Mihel Anhel Tenja radiće sa ekipom dok se ne pronađe trajno rešenje.

Glavni kandidat da zameni Paketu je Marselinjo Garsija Toral, koji je posle samo osam utakmica dobio otkaz u francuskom Olimpiku.

Toral je već vodio Viljareal, od 2013. do 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.