Dan posle: Ko vas je najviše razočarao a ko oduševio od srpskih sportista na OI?

Izvor: Blic, 13.Avg.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan posle: Ko vas je najviše razočarao a ko oduševio od srpskih sportista na OI?

Olimpijske igre u Londonu završene su, bar kada je o Srbiji reč, na najlepši mogući način. Posle strelaca Ivane Maksimović i Adrije Zlatića, na postolje i to pobedničko, najsjajnije, popela se i reprezentativka u tekvondu, Milica Mandić osvojivši zlatnu medalju.

Koliko smo se samo ponosno osećali dok smo gledali Milicu sa suzama radosnicama u očima, i širokim osmehom na licu kako peva "Bože pravde", toliko smo prethodnih dana gubili živce uz neke druge sportiste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od kojih nismo očekivali rezultate koje su ostvarili.

Neki drugi su opet, iz drugog plana zablistali i malo im je nedostajalo da načine podvig i dođu do medalja. O svima njima možete da se podsetite u Blicsport.rs pregledu uspeha i neuspeha naših olimpijaca na Igrama u Londonu.

Opširnije na našem specijalu Olimpijske igre 2012

Povezane vesti: Američka prognoza: Zlato za vaterpoliste u Londonu, Novak će izgubiti u finalu
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.