Dan Tana: Rešite problem huligana, pa onda gradite stadion!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan Tana: ''Rešite problem huligana, pa onda gradite stadion!''

Jedan od učesnika jučerašnje debate o izgradnji Nacionalnog stadiona bio je i Dan Tana, čije se mišljenje razlikovalo od većine prisutnih.

Podsetimo, generalni sekretar FSS Nebojša Ivković je na pomenutoj debati otkrio da će, kako sasda stvari stoje, Nacionalni stadion biti građen na Novom Beogradu, iako se razmišljalo i o nekolio drugih lokacija.

''Bilo je predloga i da stadion bude izgrađen u Nišu, dok je Beograd predočio nekoliko opcija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Postoji varijanta da se izgradi u Železniku, pominjana je i Borča, a nama je najinteresantniji Blok 45 na Novom Beogradu.

To je na periferiji grada, može da se izgradi i tržni centar i da stadion ima svoju funkciju kada se ne igraju utakmice'',
objasnio je Ivković.

Međutim, nekadašnji član Upravnog odbora Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević alijas Dan Tana ocenio je preuranjenom ideju izgradnje Nacionalnog stadiona.



''Svedoci smo da utakmice u Srbiji posmatra po 1.000 gledalaca, od čega polovina nije platila ulaznice. Huligani su preuzeli klubove. Zato predlažem Vladi da taj novac uloži u rešavanje problema huligana.

Žao mi je što to kažem, ali dok to ne rešimo, ne zaslužujemo stadion'',
poručio je Dan Tana, a prenosi ''Sport''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.